Scholten Pensioen Adviesbureau

Financiële planning

Hoe ziet u uw toekomst voor u? Vervroegd met pensioen, het maken van een wereldreis of toch nog een keer die nieuwe stap maken? Maar; hoe gaat u dat realiseren? En; wat gaat u onderweg tegenkomen? Verhuizing, andere hypotheek, arbeidsongeschiktheid, studerende kinderen, (tegenvallende) beleggingen, overlijden etc., niets is zeker als het om de toekomst gaat.

U wordt steeds meer verantwoordelijk voor uw eigen vermogensopbouw en financiële risico’s. Online verzamelt u zoveel informatie zodat u precies weet wat en waar iets te koop is. Maar juist door die enorme hoeveelheid aan informatie en vergelijkingsmateriaal, kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet ziet en niet goed weet welke keuzes de juiste zijn om te maken. Bewustwording van uw financiële situatie vergt (in)zicht en financiële planning kan u verder helpen.

Wat kan Scholten Pensioen Adviesbureau voor u betekenen?

Wij begeleiden u graag op uw levensweg. Met onze financiële planning bieden we u 24/7 financieel (in)zicht, attenderen wij u op risico’s en trekken wij aan de bel als er van koers veranderd moet worden, waardoor u grip blijft houden op uw financiële toekomst. Wij maken de koppeling tussen pensioen en boodschappen, tussen de hypotheek en de energierekening. Want dan wordt u bewust van uw financiële situatie en kunt u deze versterken. Per slot van rekening gaat het om uw financiële welzijn.

Om uw financiële situatie goed in beeld te krijgen maken wij gebruik van de software van Figlo. Met oog voor details worden scenario’s op eenvoudige en visuele wijze in beeld gebracht en oplossingen inzichtelijk gemaakt. U krijgt de beschikking over Mijn kluis met daarin uw persoonlijke financiële huishouding. Veranderd er iets in uw situatie? Wij kunnen u daarin adviseren en passen Mijn kluis aan zodat u weer klaar bent voor de financiële toekomst.

Bent u klaar voor de start of benieuwd wat Mijn kluis voor u kan betekenen? Bel of klik hier voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of demo.

Een totaaloverzicht van onze diensten en werkwijze vindt u terug in onze dienstenwijzer.

 

© Copyright 2023 Scholten Pensioen Adviesbureau.