Scholten Pensioen Adviesbureau

Ons toekomstbeeld

Door robotisering en internet veranderd de financiële wereld. Werkzaamheden verschuiven, marges worden kleiner en alleen adviseurs met meerwaarde hebben straks nog een bestaansrecht. Dat betekent dat je als adviseur flexibel moet zijn, snel moet kunnen veranderen en keuzes moet maken in je dienstverlening.

Bent u werkgever? Dan heeft u veel te maken met pensioen en arbeidsongeschiktheid. Deze twee onderwerpen zijn ondertussen zodanig met elkaar verbonden dat ze in een adviestraject niet meer los van elkaar kunnen worden gezien. Vandaar dat wij ons ook hebben gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met arbeidsongeschiktheid. Hierdoor kunnen we u niet alleen maatwerk (blijven) leveren maar het werkt ook efficiënter en dat betekent voor u lagere kosten. Naast onze advieswerkzaamheden zijn wij graag uw vraagbaak als het om arbeidsongeschiktheid- en pensioenvraagstukken gaat.

Verder zijn hypotheken en financiële planning aan onze dienstverlening toegevoegd. Financiële planning omdat dit de enige manier is om daadwerkelijk (in)zicht te krijgen in uw financiële situatie bij verschillende scenario's en om te kijken of bepaalde wensen überhaupt (nog) realiseerbaar zijn. Hypotheken is daarbij een belangrijk onderdeel. De combinatie, pensioen, arbeidsongeschiktheid en hypotheken maakt het dat we u als particulier nog beter van dienst kunnen zijn door één totaaladvies. Daarnaast zijn we gedurende uw life-events graag uw financiële coach.

Ons advies zien wij niet als een dienstverlening maar als een samenwerking tussen u en ons.

Meer informatie over onze specialiteiten, werkwijze en tarieven vind u op de overige delen van onze website. Voor een oriënterend gesprek kunt u ons bellen: 0541 – 8 2020 8

Met vriendelijke groet,

Scholten Pensioen Adviesbureau

Ben Scholten

© Copyright 2021 Scholten Pensioen Adviesbureau.