Scholten Pensioen Adviesbureau

pensioen

Contractverlengingen en het wijzigen van pensioenregelingen zijn aan de orde van de dag. Werkgevers met gegarandeerde pensioenaanspraken kampen steeds vaker met de vraag of zij moeten overstappen naar een andere pensioenregeling. De pensioenlasten nemen fors toe, maar wat krijgen de werknemers er uiteindelijk voor terug?

Bij beschikbare premieregelingen, op basis van beleggingen, speelt het (duurzame) beleggingsbeleid een steeds belangrijkere rol. Weet u bij welke pensioenuitvoerder de stabiliteit tussen risico en rendement het beste in balans is en welke pensioenuitvoerder het beste bij uw organisatie past?

Duurzame inzetbaarheid, daar zetten steeds meer werkgevers op in. Maar dan moet je wel fitte medewerkers hebben. Niet alleen fysiek en geestelijk maar ook financieel. Een fitte medewerker is productiever, mobieler, gelukkiger en heeft meer aandacht voor zijn werk. Duurzame inzetbaarheid heeft niet alleen te maken met aangepaste werktijden, minder uren werken en een flexibele pensioenregeling. Het creëren van rust en financiële zekerheid voor de medewerker speelt daarbij een grote rol van betekenis.

Of het nu gaat om een pensioenadvies, een goed pensioenalternatief of duurzame inzetbaarheid. Wij leggen verbanden en stemmen zaken op elkaar af. Want bewustwording levert alleen maar winnaars op. Hoe wij dat doen? Bel of klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek.

Een totaaloverzicht van onze diensten en werkwijze vindt u terug in onze dienstenwijzer.

 

© Copyright 2023 Scholten Pensioen Adviesbureau.