Scholten Pensioen Adviesbureau

hypotheek

U bent bent verliefd geworden op een woning en het enige wat u wilt weten is of u het kunt betalen. Met een lage rente en een lage netto maandlast in uw hoofd gaat u op pad voor het realiseren van uw hypotheek. Waarschijnlijk gaat u naar één of meerdere hypotheekadviseurs om u te laten voorrekenen wat voor u het beste is. Komt dit u bekend voor?

Het kopen van een woning is één van de grootste financiële verplichtingen in iemands leven. Daar komt bij dat onze maatschappij sterk aan het veranderen is en dat u steeds meer voor u zelf moet gaan zorgen. Door de digitalisering bent u beter geïnformeerd dan ooit en regelt u financiële zaken steeds meer online. Maar heeft u voldoende (in)zicht om uw financiële situatie in zijn totaal te beoordelen, zodat u echt de juiste keuze(s) maakt?

Veel hypotheekadviseurs regelen alleen datgene wat nodig is om de financiering “rond te krijgen”, maar dat is niet voldoende. Stel u komt vroegtijdig te overlijden en de hypotheek wordt geheel/gedeeltelijk afgelost en dan …

Wat kan Scholten Pensioen Adviesbureau voor u betekenen?

Hypotheekadvies is maatwerk en om dat te kunnen leveren koppelen wij ons advies standaard aan financiële planning. Met financiële planning brengen wij uw wensen bij verschillende scenario’s zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen in beeld, in combinatie met een hypotheekconstructie die daar het beste bij past. Wij gaan verder daar waar anderen stoppen.

Geïnteresseerd in onze gecombineerde aanpak? Bel of klik hier voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een totaaloverzicht van onze diensten en werkwijze vindt u terug in onze dienstenwijzer.

 

© Copyright 2024 Scholten Pensioen Adviesbureau.